Nilfisk33-2H
Nilfiisk 33-2H_1
Nilfisk33-2H
Nilfiisk 33-2H_1

Vysavač Nilfisk ATTIX 33-2H IC ( Infiniti Clean ) Třída H

107412184
Na objednání 7-30 dní
26 031,00 Kč
Vysavač s třídou nečistot H

 
Třída extraktorů prachu ATTIX 33 udává nový standard, co se týče konstrukce a vlastností mokro-suchých vysavačů Nilfisk. S inovativním filtračním systémem, zvýšeným výkonem, robustním designem a certifikací M / H třídy prachu tato řada představuje vynikající řešení pro profesionály, kteří potřebují bezpečný a spolehlivý vysavač. ATTIX 33 přináší vyšší sací výkon, systém těsnění prachu, automatické čištění filtru a řadu dalších uživatelských výhod - je navržen tak, aby splňoval náročné požadavky na práci ve stavebnictví a dalších průmyslových odvětví, která vyžadují odstranění nebezpečného prachu.

ATTIX 33 M/H nabízí pozoruhodnou úroveň produktivity díky systému automatického čištění filtru InfiniClean™. Tento systém pomocí reverzních pulzů vzduchu zajišťuje nepřetržité čištění filtru během používání vysavače a udržuje tak stabilně vysoký sací výkon.

Prostoje v práci jsou sníženy na minimum, neboť odpadní nádobu lze zcela naplnit, aniž by bylo potřeba čistit filtr. Aby bylo zamezeno vysypání prachu během likvidace, je k dispozici několik typů sáčků, které odpovídají specifickým požadavkům pro manipulaci s nebezpečným prachem. Také omyvatelný PTFE filtr s dlouhou životností a systém duální HEPA filtrace snižují servisní i celkové provozní náklady. Snímač průtoku vzduchu v kombinaci s LED a akustickým varovným systémem monitorují filtr a úroveň průtoku vzduchu a udržují výkon a bezpečnost provozu na nejvyšší možné úrovni.

Snadná manipulace a uživatelská přívětivost - také pokud jde o přepravu z jednoho místa na druhé - mobilita je další hodnotnou vlastností vysavače ATTIX 33 M / H. Všechny modely nabízejí flexibilní úložná řešení pro nářadí a příslušenství, a tak vše, co potřebujete, je vždy po ruce.
-InfiniClean™ automatický systém čištění filtru
-PTFE filtr s dlouhou životností a nepřilnavou membránou s účinností filtrace minimálně 99,9%
-Unikátní systém duální filtrace při doplnění o HEPA filtr
-Nádoba s objemem 30 litrů, odolnými ocelovými koly a robustním nárazníkem
-MultiFit systém příslušenství umožňuje maximální flexibilitu použití vysavače
-Flexi gumové pásky, box na nářadí a doplňkové ocelové madlo usnadňují skladování a transport
-Volitelný filtr chladícího vzduchu chrání motor před poškozením
-Filtrační sáček s dlouhou životností snižuje náklady při vysávání objemných nečistot
Produkt přidán k porovnání