Obrázek
Obrázek (1)
Obrázek
Obrázek (1)

Vonná gelová elipsa, Kiwi / Grapefruit, červená

KAL-RC30KGF
116,00 Kč
REMIND AIR CURVE Kiwi Grapefruit (červená)

Skladem 63 ks

 
Vonná závěska pro každý interiér
Vonné účinky garantovány pro 30 denní použití – obsahuje o 35% vice vonných látek než běžné osvěžovače vzduchu
Indikátor data výměny – při instalaci jednoduše odtrhněte den a měsíc požadované výměnyStálá kontrola účinnosti – při výměně dle nastaveného data garantuje trvalé provonění
K provonění běžných menších prostor, lze aplikovat na stěny, pod stůl apod.. nebo k provonění toilet- aplikujte na vnější stranu mísy podobně jako Bowl clip
Výhodou je možnost ukrytí na neviditelné místo.
Privátní potisk k dispozici – na zakázku
Charakteristika vůně Spiced Apple: jablko, skořice a hřebíček posílené tóny broskví, hrušky, lesních plodů a pomeranče. V srdci vůně se skrývá akord složený z jasmínu, ylang ylang a pižma. Tato kořeněná vůně vytváří hřejivé efekty a pozitivní naladění. Hodí se pro každý interiér.
63 ks

MADE IN USA

Sortiment osvěžovačů vzduchu, které se ve střední a východní Evropě prodávají pod značkou FRE-PRO, vyrábí v USA společnost FRESH PRODUCTS LLC, která se zaměřuje na výrobu produktů z biologicky rozložitelných anebo recyklovaných surovin. Všechny produkty splňují normy VOC v USA a Evropě.

frepro logo

Produkty FRE-PRO se vyznačují vysokou kvalitou, jsou patentovány a pravidelně inovovány. Mohou zaručit stabilní úroveň vůně po dobu 30 dnů a jejich použití je velmi snadné.

Produkt přidán k porovnání