Duftwischpflege
Duftwischpflege

Eilfix® Duftwischpflege 10L

BEC-100410-010-000
581,00 Kč
Vonný čistící prostředek , vhodný i pro strojní čištění

Skladem 30 ks

 
> Zanechává svěží, dlouhotrvající vůni
> Vhodné i pro čisticí stroje
> Čistí a pečuje v jedné operaci

Charakteristika:
Čistič na bázi polymeru pro každodenní údržbové čištění. Nevytváří vrstvy. Čistí a pečuje v jedné operaci. Zanechává svěží, dlouhotrvající vůni. Vhodné na všechny voděodolné podlahy jako PVC, linoleum, guma, kamenné podlahy, dlažba atd. Nepoužívejte na neutěsněné dřevěné podlahy. Utěsněné parkety otírejte pouze mírně navlhčenou.

Aplikace / dávkování:
Vytřete studenou vodou jako obvykle, neoplachujte.
Vhodné i pro čisticí stroje.
Běžné čištění: Zřeďte 0,5 - 1% (40 - 80 ml/8 litrů studené vody).
Strojové čištění: Zřeďte 1 - 2 % (80 - 160 ml/8 litrů studené vody).


Informace o složkách:
< 5 % aniontové povrchově aktivní látky, polykarboxyláty, NTA. (linalool,hexylcinnamaldehyd, butylfenyl methylpropional), methylchloroisothiazolinone,
Methylisothiazolinony, benzisothiazolinony.


Technické specifikace:
Barva: zelená
Konzistence:tekutina
Zápach: vonící
Hodnota PH:8.5
Hustota: 1,01 g/cc

Pokyny pro skladování:
Chraňte před mrazem. Při správném skladování lze používat minimálně 2 roky.
30 ks
4029888008591

V roce 1928 položil Walter Becker svým krokem k nezávislosti základ úspěšné a neustále rostoucí tradiční společnosti, která je již po tři generace v rodinném vlastnictví.

Krátce po založení společnosti již v té době mohla nabídka produktů nabízet řešení všech relevantních problémů. Zejména prezentace výrobků cestujícími zástupci velkému publiku v rušných centrech měst nebo na tehdy ještě početných trzích zajistily rychlé rozšíření výrobků Becker s tím výsledkem, že speciální výrobky z Bielefeldu se rychle staly známými po celé zemi a ve všech odvětvích.

Becker 1974 Becker 2005 Becker 2012 Současnost 2019

Vysoká kvalita výrobků a podnikatelské schopnosti zakladatele společnosti zajistily, že společnost mohla získat další tržní podíly a byla považována za nepostradatelného dodavatele v mnoha oblastech. Portfolio produktů se neustále rozšiřuje a rozšiřuje. V průběhu let byly znovu a znovu přidávány nové produkty pro nové oblasti použití, které doplňují a rozšiřují stávající sortiment. Dnes se naše společnost může považovat za jednoho z mála dodavatelů celého sortimentu v našem rozsahu působnosti.

Neustálý růst zajistil, že během necelých 25 let (1972, 1984 a 1995) byly v Bielefeldu postaveny tři nové budovy, aby poskytly prostor a možnosti rozvoje rychle rostoucímu podniku. V roce 2004 a po obnoveném období růstu – mezitím měla Becker Chemie více než 80 zaměstnanců – byl současný závod v Leopoldshöhe-Asemissen postaven podle nejpřísnějších ekologických předpisů. V roce 2011 byla postavena velká přístavba s dalšími 5 500 m2 výrobní a skladovací plochy.

Kromě moderních laboratoří pro výzkum & vývoje nebo zajištění kvality je naše společnost svými skladovacími, výrobními a logistickými kapacitami optimálně orientována na požadavky na dodávky „Just-in-Time“.

Naším hlavním principem je udržitelnost

Jako moderní inovativní společnost jsme si vědomi naší odpovědnosti vůči lidem a životnímu prostředí. Již více než 85 let chráníme zdroje vody, vzduchu a půdy prostřednictvím perspektivních opatření při vývoji a optimalizaci našich produktů.

Odpovědné využívání zdrojů, perfektní energetickou a surovinovou efektivitu, stejně jako ochranu klimatu a životního prostředí vnímáme jako významnou výzvu naší doby a již nyní jako nepostradatelnou investici do budoucí bezpečnosti naší společnosti a naší společnosti.

Odborníci v naší interní laboratoři pracují každý den s největší možnou péčí na optimalizaci stávajících receptur s ohledem na kompatibilitu účinnosti, ekologickou kompatibilitu a udržitelnost. Dosahujeme toho důsledně a s velkým úspěchem, protože produkty Becker Chemie nejen splňují přísné zákonné požadavky, ale často z vlastní iniciativy překračujeme stanovené požadavky nebo sami stanovujeme nové, na budoucnost orientované standardy.

   

Produkt přidán k porovnání