Každá nesmývatelná skvrna, velký prostor, mastná kuchyň, nebo zašpiněná tělocvična je pro nás výzvou. Náš profesionální tým přijede na místo a přiveze speciální chemii nebo techniku, která se specifickým problémem pomůže. Vyzkoušíme několik druhů chemie, můžeme položit na podlahu vzorek disperze (vosku), pomůžeme sestavit systém úklidu v konkrétním objektu, umíme pomoci ve vytvoření dezinfekčního programu, včetně střídání dezinfekcí. Jsme schopni nabídnout, a hlavně předvést snad vše, co je nutné pro udržení čistoty od průmyslových hal, přes náročné potravinářské provozy, zdravotnické zařízení až po vysoce reprezentativní prostory.

Ve společnosti Köder s.r.o., jakožto ve specializovaném velkoobchodě s hygienickými a čisticími prostředky, jsme si dali za cíl nabízet dodavatelskému řetězci širokou škálu produktů ve vysoké kvalitě a za férových podmínek, co nejrychleji. Tento příslib je možný, protože jsme spojili své síly se svou mateřskou společností v Německu, Köder GmbH, a tím pádem i s ostatními prodejci ve skupině GVS a můžeme tak dosáhnout zvláště výhodných podmínek pro naše zákazníky.

V České republice působíme již více než 25. let, a za tu dobu jsme společně čelili mnoha vzestupům a pádům, rozvoji našeho týmu, pokrokem a růstem. Čelili jsme mnoha výzvám a přizpůsobili jsme se i měnícím se trhům v době digitalizace. Mnoho našich zákazníků s námi tuto cestu sleduje od prvního dne. Jsme na to hrdí! V průběhu let do nás vložilo důvěru mnoho malých i velkých společností, a to pro nás jako rodinnou společnost hodně znamená – nikdy nechceme ztratit ze zřetele, o čem naše podnikání je, protože lidé jsou vždy středem našeho zájmu a práce.

Rádi bychom poděkovali všem partnerům a zákazníkům za důvěru, kterou do nás vložili, ale největší dík a respekt si zaslouží naši zaměstnanci. Mnozí jsou s námi již od začátku, a to nám jako společnosti ukazuje, že se naši zaměstnanci cítí dobře, jsou oceňováni a že náš vztah je založen na vzájemné důvěře.

Víme, že naši zaměstnanci – bez ohledu na to, zda se jedná o pracovníky v terénu, kanceláři, odborné poradce, skladníky nebo profesionální řidiče – jsou naším nejcennějším aktivem. Jste to přece vy, kdo udržuje úzký kontakt s našimi zákazníky, radíte jim a osobně se o ně staráte.

Doufáme, že budeme i nadále růst s našimi zaměstnanci a zákazníky a těšíme se do budoucnosti, kde se budeme i nadále zaměřovat na osobní loajalitu zákazníků, a to i přes rostoucí anonymizaci prostřednictvím digitálních změn, protože naši zákazníci oceňují především naši vysokou kvalitu služeb a poradenství. Téma udržitelnosti je pro nás ale také důležité, a proto budeme vždy dbát na to, abychom spoléhali na regionální nebo národní produkty, dále optimalizovali naši logistickou síť a slibovali, že zůstaneme otevření změnám, inovacím a rozvoji.

Produkt přidán k porovnání